Quarter

In-house Gallery

Quarter is een in-house galerie in de letterlijke zin van het woord. Het concept vertrekt vanuit het idee dat kunst hoort bij het alledaagse leven. Als bezoeker krijg je toegang tot een sfeervolle woning met zorgvuldig gepresenteerde kunstwerken. Net zoals bij jou thuis wordt hier vol passie tussen de kunstwerken geleefd. Hierdoor is de ontdekking van de werken net dat tikkeltje persoonlijker, warmer en unieker.

Volg Quarter
13/10/2018 – 14/12/2018 op afspraak

Expo 44

De aftrap van de eerste in-house tentoonstelling, vrijdag 12 oktober ‘18, was een groot succes. Hartelijk dank aan alle bezoekers die op de vernissage aanwezig waren. De expo loopt nog tot 14 december, te bezichtigen op afspraak.

 

Kunstenaar in de kijker is Miech Rolly. Met zijn 44 zomers is hij een gerodeerde creatieve duizendpoot. Naast creatief directeur bij Nine O’Clock Somewhere, is Miech ook een gepassioneerd kunstenaar en fotograaf. Zijn werk ademt de liefde voor typografie en vormgeving uit. De thema’s zijn het beeldend verhaal en de vergankelijkheid van stijlen en invloeden. Samen met zijn studiegenoot aan Sint-Lukas, Bruno Vanmackelbergh, kwam het idee voor de ‘EXPO 44’ tot stand.

 

Ontdek het werk op www.miech.be.

Good to know

De eerste 44 personen die zich inschrijven voor Expo 44 ontvangen een gesigneerde en genummerde poster van kunstenaar Miech Rolly.

Expo 44 is voor alles een fijn feest. Breng de sfeer er in met jouw favoriete jaren 80 vinyl plaat. Neem de plaat mee en wij spelen ze speciaal voor jou.

Fan van voetbal? Vanaf 20u45 zet ook Quarter de tv aan. Zo mist niemand iets van de match met de Rode Duivels.

Een hongertje? Vanaf 20u serveren we heerlijke party snacks.

Bereikbaarheid

Contact:

Quarter In-house Gallery

Rijmenamsesteenweg 156

3150 Haacht

expo44@miech.be

T Bruno: +32 496 71 71 00

T Miech: +32 476 34 60 33

Openingsuren:

Vernissage 12 Oktober 2018 vanaf 19u00.
Andere dagen is de toegang op afspraak.

Parking:

Parkeren kan je vlak voor de deur. Is de parking volzet? Rij dan 50 meter richting Rijmenam. Daar vind je een ruime parking op het kerkplein van Sint-Adriaan.

Volg Quarter