Branding

Functionele, creatieve en conceptuele analyses als startpunt van volledige communicatietrajecten. Naargelang jouw wensen en noden, bepaal je zelf op welk punt in het communicatietraject je van start gaat.

 

Wij bieden concrete realisaties in communicatie:

– co-creatiesessies met rapportering en feedbackmomenten

– uitwerken van brandingstrategieën

– ontwerp van huisstijlen en logo’s

– ontwikkeling van websites, advertenties, flyers, bannercampagnes, newsletters,…

– realisatie van magazines

– communicatie-advies en consultancy.

Volg Bruno

Devan
Chemical
Group

Devan is een Belgisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in slimme oplossingen voor textiel. Zonder dat je het merkt, zijn de innovatieve technologieën van Devan overal ter wereld in textiel geïntegreerd om ons dagelijkse leven comfortabeler te maken.

 

Ontdek hoe Bruno en The Brander and Friends werken aan Devan’s website om complexe technologieën begrijpelijk, fris en eigentijds aantrekkelijk te maken voor alle belanghebbenden.

 

Bezoek de website.

Egssis

EGSSIS NV is een Belgische dienstverlener die gas- en stroomoperaties en software-oplossingen aanbiedt aan bedrijven actief op de Europese markt.

 

Bruno ontwikkelt voor Egssis de branding van bedrijf gaande van het logo, de huisstijl, webdesign, brochures, kerstkaarten tot en met beursstanden.

 

Samsung

Samsung groeide uit tot de grootste marktaandeelhouder in de sector van de consumentenelektronica. Met uitzonderlijke technologieën en innovatieve ontwerpen heeft Samsung zijn toonaangevende positie op het gebied van smartphones, flatscreen-tv’s en monitoren verder versterkt.

 

Bruno ondersteunt het reclamebureau Cheil bij de ontwikkeling van dynamische html5 banners.

PaardenPunt Vlaanderen

Voor de fusie van vlaams paardenloket en vlaamse confederatie van het paard werd een openbare aanbesteding uitgeschreven voor de nieuwe communicatie.

 

 

PaardenPunt Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 40 erkende hippische verenigingen met honderdduizenden leden en ondersteunt de overheid bij de uitwerking en aanpassing van regelgeving. Het PaardenPunt Vlaanderen werkt voortdurend aan tal van nuttige projecten en campagnes en geeft uitvoering aan het Vlaams Actieplan voor de Paardenhouderij, een toekomstvisie met concrete opdrachten die opgesteld werd door de Vlaamse overheid

 

 

Bruno zorgt voor een nieuwe naam voor de koepelorganisatie (paardenpunt vlaanderen) met aangepaste url, een gloednieuw logo en een volledig nieuwe branding voor al hun communicatietools.

Xenit

XeniT is een Leuvens bedrijf gespecialiseerd in document management en content management projecten. Hiervoor levert het de mogelijkheid om op een kosteneffectieve manier de waardevolle kennis uit documenten te genereren.

 

Bruno ontwikkelt de huisstijl voor Xenit. Hierbij wordt het gebruik van de verschillende grafische elementen vastgelegd in een naslagwerk. dit omvat het correct gebruik van het logo, de kleuren en de lettertypes zowel online en offline.

DE LANDELIJKE RIJVERENIGINGEN

LRV (Landelijke Rijverenigingen) is een federatie van 440 rijverenigingen en ponyclubs over heel Vlaanderen. Met meer dan 13.000 leden is LRV ongetwijfeld de belangrijkste ruitersportfederatie in Vlaanderen.

 

Bruno steekt het magazine voor de recreatieve ruiter en menner in een nieuw kleedje.

PMO cvba

PMO laat ondernemers, medewerkers en ondernemingen groeien.

 

PMO onderscheidt zich door praktijkgerichte opleidingen voor winkelpersoneel. De opleiding vindt enkel plaats op de winkelvloer! De cursisten krijgen op die manier in hun natuurlijke werkomgeving concrete tips & tricks om hun klantvriendelijkheid, vakkennis en productiviteit te verhogen.

 

Bruno ontwikkelt de huisstijl van PMO. Naast origineel didactisch materiaal en brochures is de website van PMO de blikvanger.

 

Bezoek de website.

De golden oldies

MUSIC HALL

EVENT WEBSITE PETER PAN WORLD ARENA TOUR

Music Hall blaast het wereldberoemde verhaal van Peter Pan op een grandioze manier opnieuw leven in. Ga mee op avontuur met de jongeman die niet wil opgroeien, maar wél kan vliegen en overstroomt van de fantasie. Vlieg mee met Peter Pan, of je nu 7 of 77 bent!

 

Deze Belgische topproductie is dé verrassing. De voorstelling is een show van wereldformaat die – zelfs letterlijk – een hoge vlucht neemt… Deze buitengewone creatie is hoogtechnologisch, verrassend en extreem levendig.

BACARDI

event websites BATBEATS en newsletters

De Bacardi Bat verwelkomt alle nachtdieren op de Batbeats feesten. Unieke dance events laten je kennismaken met Latin dance music gebracht door nationale en internationale grootheden.

Parties in Fuse, Versuz, Café d’Anvers, La Riva, Laundry Day en Industria.

EDDY MERCKX

CORPORATE WEBSITE

Eddy Merckx is met 525 gewonnen wedstrijden de meest succesvolste wielrenner aller tijden. Na zijn carrière richt hij succesvol zijn eigen fietsenmerk op.

 

Wielerlegende Eddy Merckx werkt gedurende 10 jaar samen met Bruno voor de uitvoering van zijn online communicatie. Wereldwijd maken duizenden bezoekers van de corporate website kennis met de laatste nieuwe topproducten.

GOLAZO

Vormgeving voor de corporate website

De doelstelling van Golazo is het realiseren van toegevoegde waarde binnen de sport, media en entertainmentbranche. De nadruk ligt hierbij op innovatie, creativiteit en geïntegreerde oplossingen.

ADECCO

webmaster corporate website Belgium

Adecco is wereldwijd de grootste dienstverlener op het vlak van werk. Met 600 werknemers en meer dan 120 kantoren biedt Adecco België een gevarieerd dienstenaanbod. In België biedt Adecco oplossingen voor uitzendwerk, rekrutering & selectie en HR-diensten.

TOERISME
VLAAMS-BRABANT

promotiecampagne

Ontdek in Vlaams-Brabant meer dan 670 kilometer uitdagende ruiter- en menroutes. Bloeiende fruitgaarden, pittoreske dorpjes en spannende holle wegen wisselen elkaar af.

 

Het gebruiksvriendelijke routesysteem met downloadbare detailkaart, wegbeschrijving en gps-bestand brengt iedere paardenliefhebber
probleemloos langs de authentieke landschappen. Zo simpel dat zelfs uw paard de weg vindt!

ERISTOFF

tour website en newsletters ERISTOFF VISUAL ARTS
FEATURING PRAGA KHAN

Met de show “The Next Dimension” van Prage Khan verrast Eristoff clubbers met een coctail van muziek en beelden.
Optredens in Fuse, Versuz, Cherry Moon, Carré, Silo en Kokorico.

OXFAM

Voor Mojomedia en Oxfam ontwikkelt Bruno de campagne website Oxfam Trailwalker

Dit is de grootste groepsuitdaging in België: wandel in een team van 4 personen 100 km door de Hoge Venen. Trotseer deze mythische landschappen en trek door uitgestrekte heidelandschappen, moerassen, veengebieden en bossen op weg naar de legendarische eindmeet.

K2 ZOEKT K3

Samen met MojoMedia ontwikkelt Bruno voor DED’s it Productions de event website

In het talentenjacht TV-programma “K2 zoekt K3” volgen we Kristel en Karen tijdens hun zoektocht naar een nieuwe talentvolle vriendin.

MUSIC HALL

Event website Ben X, de musical

Een co-productie van Musical van Vlaanderen en één.

Na het boek, het toneelstuk en de film … nu de grensverleggende musical!
Ben is een eenzame, licht autistische jongen die op school zwaar gepest wordt. Hij probeert de echte wereld zoveel mogelijk te ontvluchten en kruipt daarbij steeds dieper in zijn droomwereld: een virtuele wereld in een computergame. Wanneer Ben voor de zoveelste keer het slachtoffer wordt van zijn pestende klasgenoten, slaan de stoppen door. Hij wil dood, hij wil een ‘end game’ zoals hij het zelf noemt. Zijn internetvriendin neemt de trein om hem op te zoeken…

SYLVANIA

Samen met Brandnose ontwikkelt Bruno de onilne pan-Europese B-to-B onilne campagnes voor het nieuwe LED assortiment van Sylvania.

Havells Sylvania is een toonaangevende leverancier van het volledige gamma professionele verlichtingsoplossingen. Sylvania kan bogen op een eeuw ervaring met lampen en armatuur en levert wereldwijd geavanceerde producten aan consumenten, de commerciële en de privésector.

TELINDUS

Symposium websites en de newsletters

Met meer dan 2000 internationale klanten en prospecten op het symposium in Brussels Expo organiseert Telindus het belangrijkste ICT evenement in Europa.

SANOMA

Electronische nieuwsbrieven en banners voor:

Flair / Njam / Shedeals / Libelle / Feeling / Goedele Magazine / Erik Magazine / Tom Magazine / Kieskeurig / Move for Life / Zappy Baby / Femmes d’Aujourd’hui / Gaël / Pink Ribbon